Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Želim da vas obavestim da ćete svakodnevno moći na ovom blogu da pročitate savete, sugestije i iskustva vezano za sve vrste štampe. Potrudiću se da podelim svoje dugogodišnje iskustvo u različitima vrstama štampe, kroz svakodnevnu komunikaciju sa vama, koji ste štampu odabrali kao svoju životnu profesiju. Svima vama koji nemate mogućnost da se zaposlite u nekoj od štamparija i da na taj način kroz posao naučite sve što vam je potrebno vezano za štamu, pripremu za istu ili dizajn koji ste osmislili, potrudiću se da odgovorim na sva vaša pitanja.

Za početak mogu reći to da sigurno niste pogrešili prilikom odabira profesije, jer kreativnost koju možete da iskažete u ovom poslu, u kom svaki novi dan donosi nešto drugačije, ispunjava vas i „tera“ da saznajete sve više, kako biste svoje ideje pretvorili u željene proizvode.

Možete postavljati pitanja za sve što smatrate da bi trebalo da znate, a niste sigurni da li je baš tako. Trudiću se da u što kraćem roku odgovorim na sva vaša pitanja na najbolji mogući način.

U narednom periodu ćemo pažnju posvetiti materijalima koji se koriste za odredjene vrste proizvoda. Saveti naših iskusnih dizajnera vam takodje mogu biti od koristi.

More to explorer